Zo werkt gratis retouneren

Valt, zit of bevalt een artikel toch niet zo goed als je had verwacht? Neem de tijd om te bedenken wat je nou echt van die riem, tas of portemonne vindt. Wil je iets retourneren, laat het ons dan binnen 30 dagen weten. Heb je gekozen voor Achteraf betalen? Dan geldt de 30 dagen bedenktijd als je binnen 14 dagen hebt betaald.

Retour doorgeven
Retourneren is gratis, ook als je het artikel thuis laat ophalen. Zorg ervoor dat het artikel in de oorspronkelijke verpakking zit (met de stickers erop). Dus als een artikel in een doos of zakje verpakt is, doe ‘m er dan weer omheen. Terug in de bezorgdoos is helemaal fijn: zo help je ons om je retour sneller te verwerken.

Laten ophalen (kleine en grote artikelen)
Bij Retour doorgeven vink je het artikel aan dat je wilt laten ophalen. Kies een dag en tijdvak en klik op ‘afspraak maken’. Gaat het om een groot artikel? Dan mailen we je een ophaalbevestiging (één dag voordat we langskomen). Je kunt tot 23:59 uur een dagdeel kiezen.

Geen gaatje in je agenda om een ophaalafspraak te maken? Kleine artikelen (tot 200 liter, 30 kg en maximaal 68x68x170 cm groot) kun je gewoon bij een DHL-punt afgeven. Er hoeft geen adres op; zeg alleen dat het pakket terug moet naar Leather Online.

Bezorgkosten betaald, omdat je voor minder dan 20.- bij ons hebt besteld? Betalen we gewoon aan je terug (als je de hele bestelling retourneert)!